berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Nyári Diákmunka

2024.06.12.

Berente Község Önkormányzata 1 hónap időtartamra, 2024. július 01. – 2024. július 31. közötti időszakra nyári diákmunkát hirdet a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatására.

Nyári Diákmunka

A program keretében legfeljebb napi 6 órás foglalkoztatás valósul meg, szakképzettséget nem igénylő munkakörben bruttó 200.100 Ft/fő/hó összegű munkabérrel.

A „Nyári Diákmunka 2024.” elnevezésű munkaerőpiaci program a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró kormányhivatalok és a járási hivatalok közreműködésével indul.

Kazincbarcikai Foglalkoztatási Osztályon történő regisztráció: 2024.06.17.-től
A nappali tagozatos diákoknak szolgáltatást kérőként a lakó, - vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba kell vetetnie magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályára
befáradnia annak érdekében, hogy a diákmunka programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

Diákmunkára jelentkezni a regisztrációt követően a Foglalkoztatási Osztály által kiadott, nyilvántartásba vételi nyilatkozattal lehet 2024. június 21-ig Berentén a Polgármesteri Hivatalban. Felvétel, a jelentkezés sorrendjében.

Foglalkoztatáshoz szükséges dokumentumok: érvényes személyes okmányok (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ- és adókártya), diákigazolvány, az utolsó munkaviszonyról kiállított igazolás, adatlap, TB kiskönyv. Munkába állás előtt orvosi munkaköri alkalmassági vizsgálat.


forrás: